Щом съм днес
седемдесет и три годишен,
да не мислите,
че вече съм излишен?
Аз крепЯ
семейната си чест човешка.
Кой сега
ще каже, че това е грешка?
С мен върви
и поетична дарба. Диша...
СтИховете
от душата си да пиша.
Мъдрата
вселена в мен ще се разтвори.
Цялата
природа в стих ще проговори.
© Никола Апостолов Всички права запазени