Безмълвен търсач на добро съм -
да скътвам неказани думи,
заскитали гладни и боси,
захвърлили изнурени струни.
Такива думи днес да намеря,
те са капки безбрежни,
ездачи по морската шир,
довереници верни.
Те с доброто си ме окриляват -
даряват ми святата си истина,
и смъкнали було многокато,
те смях през очите ми изсипват...
© Мариола Томова Всички права запазени
Стихотворението също е добро! Поздрави!