Не съм за този свят родена...
Душата спомени таи
за необятната вселена,
където светлина струи,
цъфтят надежди посадени
и пеят сбъднати мечти,
ухае свята споделеност
и ангелска любов трепти...
Във този свят съм аз родена
да сбъдна звездните мечти...
© Вилдан Сефер Всички права запазени