4.07.2012 г., 13:19 ч.

Не те забравям 

  Поезия » Друга
434 0 0

Нощ,

тишина,

мисъл,

време...

нощ...

надежда,

път...

не те забравям,

нямам сили за това,

идвам в съня ти,

идваш в съня ми,

не те забрявям

и тази нощ

е само наша.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??