17.07.2010 г., 13:02 ч.

Не тръгвай 

  Поезия » Любовна
576 0 0

По прашни пътища не тръгвай,
недей да тръгваш, стой си с мен,
нежно сутрин ме събуждай,
от работа макар и уморен.

Не ме оставяй да стоя сама,
да чакам твоето завръщане.
Ти казваш: "Няма все да е така",
ти казваш: "Скоро връщам се".

Но думите ти се размиват,
ехо надалече ги разнася,
чувствата ти си отиват
и любовта ни май ръждяса.

Ти ще тръгнеш по света,
по пътища прашни, далечни.
Знам, не мога да те спра,
но обещавам да те чакам вечно.

© Кристина Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??