Ще падаш, ще ставаш,
ще бъдеш отритван.
Дебело ще подчертаваш,
ще си често съсипан.
Ще се блъскаш в довари,
ще размахваш юмруци.
Ще се луташ в кошмари,
ще затъваш в боклуци.
Така се учиш обаче
как да бъдаш по-силен.
Ще се смееш и плачеш,
но никога не унивай!
© Ивелина каменова Всички права запазени