Не вярвай във Ада.
Във рая пък - хич.
Душата - награда,
но тя е и бич.
Във тебе е Ада
и в тебе е Рай.
Това е награда
за земните май.
Душата е чувство.
Душата е дъх
и божо изкуство
в небесния връх.
Тя тука остава
във въздуха свеж.
И в лъч се кръщава,
когато умреш.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Доволен съм, че съм създал емоции и удоволствие да прочетете!
Желая Ви хубав и спорен ден!