4.08.2017 г., 9:50 ч.

Нека сме добри! 

  Поезия » Философска, Гражданска
497 1 1

На хората в беда да помагаме,

а не да ги изоставяме.

Към бездомните – християнско отношение,

че и те имат нужда от спасение.

Не само за роднините грижи,

но и за този, що не може да се движи.

Изобщо във сърцата ни да има доброта,

за да се промени към хубаво света!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??