Сигнализирайте ни за нередност, ако смятате, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника.
Моля, пишете само в краен случай с конкретно посочване на нередността и при наличието на доказателства!
Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения!
Некротофия,знам,че е гробище -гр.дума- от некрос/мъртъв/
Неможах ,колкото и да се напрягах да разбера идеята...За което не си виновен...
И затова не те оценявам!