Няма за теб да плача
и усмивката не ще сваля...
Сърцето ми е млъкнало
за всяко утре и сега.
Не съм онази за тебе,
"подходящата жена".
Моето сърце ранено
храна за его е сега!
Никой няма да узнае
колко плаках сама.
Усмивката още живее,
макар през сълзи да е тя!
- И да, не пиша както вчера,
и не гледам мило и добре,
сърцето ми е спряло вече,
не остана истина в мен!
Сега съм просто повалена,
фарс е другото ми аз!
© Дива Самодива Всички права запазени
Не спирай да пишеш заради човек, остани такава каквато си ти Поздрави!