думи
тръгнали късно
пристигат
ли?
Петя Ташева
Няма закъснели думи.
Те са само облекло
на чувства,
мисли
и на времето.
Когато някой е готов
за среща искрена,
а другият,
ако не чака още,
не е очаквал от любов.
Така остават
думи
непоискани.
И празен зов.
© Надежда Тошкова Всички права запазени