Непукизъм в опасно количество
се разля върху мойта душа
и петното му киселинно-токсично
с нищо не ще заглуша.
Промених се, откакто в сърцето ми
не може болка да се настани,
и за света, безразличен към него,
вече не се безпокои.
© Сюзън Смърт Всички права запазени