Нещастна съм - в
очите ми го пише,
нещастна съм и
как тежи това.
Нещастна съм
и толкова боли ме,
че ако имах сили
щях да изкрещя.
Нещастна съм,
ала какво да сторя,
сълзи не ми останаха
да дам.
Нещастна съм и изход
аз не виждам, освен на
болката да се предам.
© Йоана Всички права запазени
недей се радва, а плачи,
плачи, че този миг е жив,
дордето мигнал си с очи..
сетне отлита яко-дим
ако в момента си нещастен,
недей тъгува , а се смей,
че и нещастният момент-
и той отлита като дим
и се редува... С миг на Щастие.
мъглата сменя ясен ден
ден ясен сменя се с мъглата
за радостта недей плачи,
а и се радвай, щом заплачеш