Поет ли? Що е то?
Що за въпрос?
Поетите са въпроси...
Веднъж погледнах един мъж под кръста,
и мислите ми взеха, че се накъдриха.
Едно пиле крачеше важно
(върху стъкления покрив на балкона)
и душата ми взе,
че се засмя.
На душата съм метреса,
(ах, тази стара познайница)
колко пъти в депресия
ми издава своите тайни...
© Бина Влади Всички права запазени