6.11.2009 г., 0:31 ч.

Невежие 

  Поезия » Друга
999 0 1

След толкова време

и толкова страдание,

какво още ще вземе

нашето навежие?!

 

Всички вървим напред,

с гордо вдигнати глави,

мачкайки всичко наред,

неосъзнаваме, че сме сами!

 

Искаме по още нещо,

след като имаме всичко,

приемаме всичко тежко

и не се лишаваме от нищо!

 

 

05.11.2009

 

© Димитър Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??