Никога няма да се предам -
може да падам, но ще ставам!
Никога няма да се предам -
може да боли, но ще продължавам!
Никога няма да се предам -
дори и в огъня, ако трябва ще вляза!
Никога няма да се предам -
дори и в калта, ако трябва ще газя,
НО НЯМА ДА СЕ ПРЕДАМ!!!
© Кристияна Кръстева Всички права запазени