Никога преди не е било така.
Никога преди не е имало такава жажда.
Никога преди не е бил такъв упадък.
Никога преди, никога... до сега!
Да пожелавам чужда и да продължавам така.
Да се самобичувам с бляна за това.
Да се правя, че всичко е мирно и спокойно.
Да се правя, а отвътре е нещо умиращо и злобно.
Може да стане красиво и щастливо,
но не зависи само от мен.
Може да стане нещо диво и игриво,
но защо ли още си мисля възможности на невъзможно?
Какво да правиш, когато става така -
да си излееш душата върху някой.
А този някой просто така
да си стои и да ти иска някви си там неща.
Може би това не е модела,
Може би аз греша.
Не трябва ли да се грижа?
Трябва ли да грубея и крещя?
Разни хора, разни интереси.
Разни морали, разни идеали.
Нека бъдем единни в многообразието.
Нека открием спойката в мечтанието.
© Дан Дан Всички права запазени