29.06.2012 г., 10:05 ч.

Никой не знае 

  Поезия » Друга
407 0 0

... никой не знае

какво ще излезе от това,

ни най-малко аз,

никой не знае

какво ще се случи, 

никой не знае

какво е в душата ми 

и какво ни готви съдбата,

аз единствено зная -

СИЛНО ПРИВЛЕЧЕНИ,

СИЛНО ОТНЕСЕНИ,

СИЛНО ИСКАЩИ,

СИЛНО ТЪРСЕЩИ,

ВЕЧНО ОТКРИВАЩИ СЕ

СА ОЧИТЕ НИ -

ПРОЗОРЦИТЕ 

НА ЛЮБОВТА...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??