Предизборно, един всезнайко пита:
"Ти знаеш ли, че ОНЯ много крал?"
И целичката му партийна свита!
И на гърба на всички ни живял!
Защото знам, ей тука ще заложа,
молитвичка, ако я понесеш.
"На всекиму, каквото трябва, Боже,
да въздадеш, от слава чак до леш!"
Следизборно, към "Срамота!" отива-
Анатема! и Слава!, и гранит...
А пък, комуто ще е твърде криво,
да си променя възгледи и бит!
© Неделчева Всички права запазени