1.03.2009 г., 10:12 ч.

Нито твоя, нито ничия оставам 

  Поезия » Любовна
710 0 1
От шепа неразгърнати моменти
те изпивам бавно, отначало.
Че грехът ми е голям, не крия.
Че омразата ми ме побърква денем,
че нощите сама съм и без закрила,
нито твоя, нито ничия оставам.

От прибраните мечти в
кърпичката златна прокълнат си.
Че когато теб те няма,
в мен сърцето вика и се разпокъсва,
че когато пак те иска, не се даваш...
нито твоя, нито ничия оставам.

И когато пак си те поискам,
не думи, а бръшлян ми щипе на устата,
че не мога да те имам тук, отново.
Че когато те помилвах, сипех своята
нежност чиста, а сега...
Сега...
Нито твоя, нито ничия оставам.

© Катя Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Края на всеки куплет много ми харесва, но иначе нищо не почувсвах, нищо не разбрах и очаквах нещо парещо с такова заглавие.
Предложения
: ??:??