19.12.2020 г., 23:48 ч.

Нося кафе 

  Поезия » Любовна
712 0 2

На пейката кротко те чакам,
нося си този път кафе
и слушалките тихо пригласят,
песента на нощното небе. 

 

Музиката напомня ми ярко,
за онези отминали дни,
когато до мен стоеше ти.
Песента оставям, да се повтаря,

 

чувала съм я и преди,
но някак тя ми напомня
за твоите сини очи,
за топлата усмивка в мрачния ден,

 

чакам само да дойдеш,
защото донесла съм топло кафе. 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??