26.06.2012 г., 9:26 ч.

Нова надежда 

  Поезия » Друга
320 0 0

Нов смисъл

и нова надежда,

ново омагьосване

и нов сън -

до болка истински

и напълно различен. 

Сега какво да кажа

и как да тръгна,

сега си тук 

и сега вярвам

в силата 

на моето прераждане -

просто нов смисъл

и една нова надежда...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??