Чаках подходящ момент, за да ви предложа текста на една от най-първите си песни "Новина". Тя е написана в колаборация с безкрайно тачения от мен Георги Константинов. Той и Мишо Белчев бяха причината да продължа да пиша сам текстовете на песните си. И благодариние на тях сега сме заедно в сайта за откровения. Музиката ще чуете по-късно в нов аранжимент.
НОВИНА
МОЯТ СИН МЕ СЪБУДИ, ИЗГРЯЛ В РАНИНА
ТАТЕ, ИМАМ ЗА ТЕБЕ ЕДНА НОВИНА
НОВИНА ЛИ? КАКВА? А СИНЪТ МИ МЪЛЧИ
ГЛЕДА ВАЖНО И ХИТРО ПРИСВИВА ОЧИ
ДА НЕ БИ ОТ ТРАНЗИСТОРА, МИСЛЯ СИ АЗ
ДА Е ЧУЛ, ЧЕ РАКЕТА Е СТИГНАЛА МАРС
ИЛИ НЯКЪДЕ РОДЕН СПОРТИСТ Е УСПЯЛ
СВОЙТА ГРЪД ДА НАКИЧИ СЪС ЗЛАТЕН МЕДАЛ
МОЖГЕ БИ РАЗДАВАЧЪТ Е ЗВЪНАЛ В ЗОРИ
И КОЛЕТ Е ДОНЕСЪЛ И ВЕСТИ ДОБРИ
НОВИНА ЛИ СЕ ПИТАМ КАКВА НОВИНА
ДА НЕ БИ ДА Е ПОЧНАЛА НЕЙДЕ ВОЙНА
МОЯТ СИН НЕ ИЗДЪРЖА, КРЕЩИ ЗАСИЯЛ -
ТАТЕ ПЪРВИЯТ СНЯГ Е ОТВЪН НАВАЛЯЛ...
© Дует Трайчеви - Теодора и Тодор Всички права запазени