В младите години
бях си пич корав.
С никакви проблеми,
жизнен, щур и здрав.
Гаджетата свалях
и за тях-звезди.
Любовта гореше
в моите гърди.
Ала поувехнах,
гарда си свалих,
горчивата чаша
до дъно изпих
и сега белеят
моите коси.
Тъй е, бай Гецане,
кръста си носи!
© Георги Янков Всички права запазени