Душата ще изчезне
някой ден
и само тяло ще остане
под земята. . .
И всеки спомен
носещ мен
ще ви говори
в тишината. . .
В тишината
ще говори,
ще ме носи...
спомен мой,
а под земята тялото
ще е потънало
в покой.
© Мира Всички права запазени
Толкова много сюжети можеш да си избереш -
пиши за весели и радостни неща!
Не се задълбочавай в такива теми!
Желая ти много добро и ведро настроение!