Някъде
между мене и себе си...
Някъде
между мене и всички;
някъде...
Може би
има я
Светлина...
Обединяваща
Мене и тебе,
обединяваща ни със СВЕТА.
Просто е:
аз и ти,
ние и вие;
колелото,
което
винаги ще се върти.
Някъде...
15.11.2008
Някъде на юг, над Сандански
© Катя Пачова Всички права запазени