За мен няма утеха,
няма опора,
вървя по грешна пътека,
чувствам умора.
За мен е само
съдбата нелека,
няма рамо,
на което
да се опра, да поплача,
да ми олекне,
животът ми в здрача,
кълна се, нелеп е.
За мен няма нищо -
само тъмен тунел,
светлината не виждам,
избяга от мен.
© Богдана Маринова Всички права запазени