14.03.2012 г., 10:26 ч.

няма 

  Поезия » Друга
453 0 0

... неизречени думи,
помежду ни
мисли несподелени,
сърца разделени
недокоснати мигове,
стени от викове,
целувки несбъднати,
погледи върнати...

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??