27.11.2014 г., 18:55 ч.

Няма да съм сам 

  Поезия » Философска
273 0 0

Няма да съм сам

О, никога аз няма да остана сам
на скуката във празното пространство,
защото Микрокосмосът ми е голям,
а той е моето  пространство.

И винаги ще съм в очите си голям...
Дори на най-далечната планета,
защото всичките светци на моя храм
са по-немирни даже от момчета...

Защото  моите Галактики са без предел,
а Орбитите им - неизброими!
Аз мислите си като птици съм повел,
а те до болка са - неукротими!
    16.04.1975 г. София

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??