Ако не е религията ни любов...
то всичко измамно е било...
И все тъй по-силния ще злорадства
над целия свят - с мрака и бяса...
С печат дяволски на жестокостта -
нали слуга на дявола е тя...
Ако не е религията ни любов,
то няма ни обич, ни благослов...
И все тъй в черупка се затваряме...
И целия свят намразваме...
Без печат сме - Божий и без доброта,
нали "Бог е любов", и святостта...
Светли, святи и добри да са дните, и в празници!
ЧЕСТИТА КОЛЕДА, МИЛИ ОТКРОВЕНЦИ!
© Мариола Томова Всички права запазени