Тя лежеше, взираше се в нищото и се чудеше:
На Малдивите или на Хавай?
А, джобът й крещеше:
Стига глупости! Няма пари! Край!
Тя дори не го погледна...
Поизправи се... Седна...
Отхвърли нахалната дреха,
И тръгна гола към успеха!
© Маргарита Ангелова Всички права запазени