27.01.2011 г., 18:13 ч.

Нямам думи! 

  Поезия » Друга
1403 0 4

Когато думите замлъкнат, свършат -

и мълчанието заеме своя трон-престол,

и чувствата заговорят,

и се събудят всички сетива -

заспали досега...


Ще изчезне всякаква лъжа,

всичко в живота ще се превърне

в медитация

и някаква въздушна

цветна Левитация -

танц във други небеса...

 

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??