Ту беше "птичи грип", ту "луда крава".
Сега пък казват "африканска чума"...
Народът все по-трудно оцелява.
Аз нямам думи... Просто нямам думи...
А политици в мътната вода
пак ще крадат...Ще трупат тлъсти суми...
Народе, събуди се! Стига спа!!!
Че нямам думи... Вече нямам думи...
© ВАНЯ СТАТЕВА Всички права запазени