Нямаме вечност пред себе си.
Моля ви, разберете!
Всички житейски ребуси
за друг живот оставете.
В друг живот само се вайкайте,
скърбете си за проблемите,
мръщете се на запетайките,
нищо не давайте – вземайте.
В този живот се обичайте,
прощавайте, не тъгувайте.
Чистите хора привличайте,
към нови места пътувайте.
Децата си възпитавайте
и справедливи бъдете.
Природата не забравяйте -
едно дърво посадете.
„Във тоя живот потребен си ...”
Много добро направете.
Нямаме вечност пред себе си.
Моля ви, разберете!
© Нина Чилиянска Всички права запазени
Дано по - вече хора го осъзнаят.