15.12.2009 г., 14:36 ч.

  Поезия » Друга
696 0 2

Октомврийска вечер от окървавен оркестър озвучена

Орхидея с кървав цвят от оскъдна светлина частично осветена

Откакто огънят отнет бе окончателно опожарен

Откакто изгревът изчезна опропастен пореден ден

Ортодоксален срив анемия на една религия

Отровено утро мъгливо по-лирично от елегия

Осквернен свят населен със същества не благодарни

Откъснати фрагменти от съзнания нетрайни

Осъзнати останки на оксиморонни усамотения

Остатъчни отвици от отдавна забравени владения

Опълченци умиротворени от творения на Омир

Обществено опасен когато душата ми е цел на обир

© Сиян Ривери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Опиянена съм! Добре дошъл!
  • Добре дошъл! Прекрасно пишеш, направо ме Омагьосваш. Хареса ми много. Ще чакам да прочета и други твои творения =)
Предложения
: ??:??