Обеми
"Разширете и Вие сърцата си..."
Второто послание на апостол Павел
към Коринтяните 6:13
Обемът
на хладилника,
измерващ
Алчността ни
с броя на
развалените продукти,
натикани за
„черни дни"
е обратно
пропорционален
на скрития
обем
на Духовната
ни същност!...
© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени