Обещай ми пролетно небе,
детелинова мъгла ми постели,
да се взирам твоя ритъм да намеря.
Сърцето сред звезди да полети,
ще бъда птица бяла в твоя ден,
за мъглата ти ще бъда слънце,
ще стигна твоите ръце,
някъде в безлунното небе
звезда за твоя мрак ще бъда.
Ти ми обещай криле,
при тебе винаги да се завръщам.
© Радка Иванова Всички права запазени
Поздрави!