Какво се промени?
Бяхме приятели добри,
а сега непознати сме, уви.
Споделяхме всички свои мечти
и палавите детски игри.
Забавлявахме се заедно,
без да се интересуваме от времето нетрайно.
Обещахме си, че винаги ще бъдем заедно,
и дори през океани и планини
приятелството ни ще ни крепи.
Но не стана така, нали?
Безкрайна болка ме обзе,
когато приятелството ти ми отне.
Най-добър приятел беше ти за мен,
но сега си само спомен отдалечен!
© Бояна Петрова Всички права запазени