избрах България
очите на жена
мама в тях
Балкана стар
Пирин с мурите
Рила и звездите
моята звездичка
тъмнокоса жена
танците
Дунавското
птица е
ръцете
по тях копнея
стъпките ù меки
решителността
плахост на кошута
Ширто
красиво е
с теб
Родопите
чановете
нежността
обич моя
единствена и последна
© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени