Да бе ми дал небесния си дом,
аз щях да спра без смисъл да се скитам.
Душата ми е страшничък погром,
защото, Боже, в сън не ме обикна.
Сега прости най-тежкия ми грях,
не мога друго повече да искам.
Щом цяла вечност в себе си проспах,
а тя е вечност с обич от молитва!