Обичай се
В нюансите на своята експресия,
в жизнерадост,
в сивотата на депресия,
в мир с Всемира,
в деструктивност и агресия,
в чиста обич
или ревностна обсесия,
красив фрагмент си
от Вселенската прогресия.
© Даниела Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Глупавият човек търси щастието в далечината, мъдрият го засажда под краката си »