Обичам те, Господи!
Обичам те повече от себе си!
Обичам те, защото си ми дал всичко!
Обичам те, защото само Ти ми даряваш свободата!
Обичам те, Господи!
Но не колкото Ти мен!
Обичам те, Господи!
Любовта ми ще се умножава след всеки изминал ден!
Само Твоята любов ме сгрява!
Само Твоята любов още ме държи!
Само Ти ми даваш сили да продължавам!
И само Ти ще ме обичаш до края!
Само Твоята обич е свята!
Само Твоята обич е топла!
Само Твоята обич свежест дарява!
И само Твоята винаги ще ме сгрява!
Господи, Ти си прелест!
Господи, Ти си цвете!
Господи, Ти си единствен!
И само Ти, Господи, Само Ти Си незаменим!
© Зорница Димитрова Всички права запазени