Връщам се в годините назад,
и виждам колко си щастлива само.
Дошъл чрез теб на този свят,
за мене свята ще си, мамо!
И думи нямам, за да изразя
колко много радвам ти се, мамо!
Колко ценно е за мене
времето, прекарано с тебе!
И думи нямам, за да изразя
колко нужна си ми, мамо!
Колко важно е за мене
всичко, научено от тебе!
Знай, че обичам те безкрайно!
Толкова, че никога не бих искал да те нараня!
Знай, че обичам те безкрайно!
С цялата си обич, мамо, искам да ти се поклоня!
(НА МАЙКА МИ, С МНОГО ОБИЧ И БЛАГОДАРНОСТ! ОБИЧАМ ТЕ!)
© Ники Всички права запазени