Обичам да потъвам в погледа ти,
боли, ако пулсът ти не се слива с моя!
Истински с теб всеки миг се усещаме
часовете минават, блянове преследваме,
а душите ни мигом се сливат,
мечтите ни хоризонти откриват.
Твоето щастие зная е мое
един поглед ще те трогне.
Мен във тебе аз откривам
единствено за теб аз дишам
часът на щастие не отмивам.
Тишината в нас е спокойствие
а доверието ни има сила необяснима.
На теб истинска любов отново давам
и взимам от теб без отчет
една химера имаме постижима...
20. 05. 2024 г.
© Виктория Милчева Всички права запазени
Произведението е участник в конкурса:
Шифърът на Леонардо: Да закодираме скрито послание в поезията си »