Аз все едно не съм от този свят,
но ми харесва в него да живея.
В началото го чувствах непознат,
додето същността му проумея.
По някаква случайност се родих
във вените на земната обител,
а моят път белязан е със стих,
написан в пантеона на звездите.
Избрала съм си образ на жена,
защото исках обич да раздавам.
В очите ми космична светлина
струи и през живота преминава.
Аз все едно не съм от този свят,
но някой ден, когато ме повикат,
ще взема Любовта като печат.
Обичаш ли – един живот не стига!
© Nina Sarieva Всички права запазени