4.03.2011 г., 20:59 ч.

Облечени в бяло 

  Поезия » Философска
516 0 0

В града на целувките

не секват усмивките -

всяка сутрин благодарят на слънцето,

че е сгряло сърцата им,

къпят се в океан,

благодарят на водата,

че изчиства телата им,

на молитвите за чистотата

 на Душите им...

 

Облечени в бяло,

ръка за ръка,

 сърце до сърце,

 Душа до Душа,

 образуват кръг свещен,

пеят, танцуват -

благодарят на Бог...

 

И това е в мечтите ми -

а може би в Златния век...?

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??