Трябва да дойдат бури във вас
да разгонят мъглите
Ще се измъчвате весден и час
ще страдате всите
Във равносметки жестоки и изводи крайни
се лута духът
Пътят е тежък и сякаш безкраен
Устоявай напук!
Но пак след бурята иде зора
и започва нов ден
С ново съзнание и чиста душа
ще си благословен
© Росица Георгиева Всички права запазени