Гаснат годините като звезди на разсъмване.
Крием във спомени мечтите несбъднати...
Няма за никой обратно броене,
нито за тебе, нито за мене.
Вече не чакаме щастлива случайност.
Няма в очите младежка потайност...
Всичко е просто, всичко е ясно -
ние със теб сме ужасно пораснали.
Краят достоен нека да бъде....
Никой не може нас да ни съди!
Няма лекарство за нашата болест -
вяра, почтеност и мъничко доблест.
© Елена Всички права запазени