Обрулено листо се рони,
понесло неизбежни бури...
Аз знам - ще се превърне в спомен
градът ми - ведър и лазурен.
Но птица съм благословена -
закриля ме попътен вятър...
Мой дом е цялата вселена
и слънцето ми е приятел.
© Вилдан Сефер Всички права запазени
много добре казано Поздрав !