30.03.2008 г., 20:57 ч.

Обсебена 

  Поезия » Любовна
731 0 4

Какъв театър, какъв блестящ спектакъл,

колко майсторски играеш свойта роля.

Кажи ми как успяваш само с поглед

тотално да ме подчиниш на свойта воля.

 

Аматьор, получил ролята на влюбен,

доказваш своя гений и талант.

На сцената ти получаваш всичко -

превръщаш се от непознат в гигант.

 

Смело срещаш жадния ми поглед,

посвещаваш своята игра на мен

и аз веднага се превръщам в жертва

на чара ти - отрепетирано студен.

 

И докато завесата не ни е разделила,

аз ще бъда твойто вдъхновение.

Наречи ме пак единствена, любима,

и после си тръгне без обяснение.

© Павлина Ненова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??